Nå har jeg akkurat ankommet Hyatt Park Hotel Mendoza, etter en 29 times reise fra Oslo. Her er kl 20.00, mens dere hjemme har bikket midnatt. Vi ligger altså 4 timer bak Norge.

Resten av teamet møter jeg for først gang på hotellet her i morgen. Vi er en liten gruppe, kun 4 klatrere. Selskapet jeg reiser med, Benegas Brothers, reiser jeg også med for først gang, så det blir veldig spennende med bare nye mennesker.

Litt praktisk info:

Pakking:

Jeg har pakket nesten det samme som på turen til Nepal i høst, men da hadde jeg «bare» 36 kg med meg i to store duffelbagger, men nå ble det til sammen 46 kg fordelt på to duffelbagger. I tillegg håndbagasjen på 11 kg.

Det jeg har mer med på denne turen er klær og utstyr til tiden etter vi har vært på Aconcagua. Mer om dette litt lengre ned 🙂

Pakkelisten….(legg ved bilder av pakkelisten)

Pris:

Turen til Aconcagua med Benegas Brother koster 5300 UDS, altså ca 50.000 norske kroner.

I tillegg kommer:

Totalt bruker jeg ca 100.000 kr av mine sparepenger på denne turen. I tillegg har jeg leid ut leiligheten min i Oslo, så da går det rundt. Jeg blir i Argentina i ca en måned etter turen, så da går det litt penger også, men det blir ikke i nærheten av dette, og da blir det hostel og buss fremfor luksushoteller og fly.

Program:

I programmet er det satt av 20 dager til Aconcagua. (legg ved bilde av program). Det er satt av et par ekstra dager i tilfelle dårlig vær, eller hvis noen i gruppen skulle trenge en ekstra hviledag på grunn av form eller helse.

Planlegging av neste tur og månedene fremover

Vi kommer antakelig tilbake til Mendoza lørdag 25.januar. Da har jeg planlagt å finne et hostel her i Mendoza, og bli her i ca 10 dager før jeg tar buss mot Bariloche.

Planen var å løpe et 3-dager løp her, men nå ser det ut som om det bli avlyst. Så da har jeg fått mulighet til å bli med på treningsleir der i stede.

Etter det tenker jeg å ta en buss til Patagonia, hvor jeg håper å treffe Matoco, Pepo og Stephen – alle ble jeg kjent med på turen til Nepal i høst.

Jeg har ikke bestilt billett hjem til Norge, men etter planen reiser jeg til Oslo rundt 25.februar og videre til Bjerkvik 26.februar hvor min gudsønn skal døpes 1.mars.

Så blir det en tur til favorittbyen min Tromsø, før en toppturhelg i Øksfjord 6.-8.mars.

Deretter starter jeg på ski fra Alta 9.mars og planlegger å være i Vadsø 22.mars.

Jeg har foreløpig leid ut leiligheten min ut mars, så da blir det noen dager i Vadsø og Tromsø før jeg reiser tilbake til Oslo 1.april.

Det blir noen spennende og harde (trenings)måneder fremover!

Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *